Stilleben

Jag är i ett weird mood där jag typ kokar av kreativitet men jag får inte ur mig några ord, så istället har jag lagt massa krut på att att få utlopp för min kreativitet på andra sätt. Än så länge har det mest blivit på jobbet, vilket kanske är dumt på ett sätt – dumt för att vill jag verkligen ”göra av” med all min kreativa energi där, och bra för att det såklart resulterar i nåt bra på jobbet (förhoppningsvis, i alla fall).

Men så skrev Hanna ett inlägg om att hon testade att göra stilleben (ett mkt bra inlägg om just att deala med sin kreativa frustration!). Och jag gillar att fota och försöker lära mig själv lite mer om det, så jag tänkte att det kanske kunde vara nåt för mig just nu?

Efter att jag testade göra några stilleben med våra produkter på jobbet testade jag även lite hemma också. Jag gillar teman, men har begränsat med prylar just nu eftersom jag precis flyttat och hälften av mina grejer är fortfarande i mina föräldrars hus. Men jag skulle ju aldrig flytta någonstans utan mina Harry Potter-grejer, så det visste jag att jag kunde göra nåt med.

Jag körde ett tema för Harry Potter och fången från Azkaban och ett för Harry Potter och den flammande bägaren, och blev ändå helt ok nöjd? Känner att jag nog kommer fortsätta att testa mig fram med stilleben; ett skönt sätt att få utlopp för sin kreativa frustration!

Tack Hanna för att du gav mig idéen!

christine_lundgren_stilleben_harry_potter

 

img_1902

4 thoughts on “Stilleben

  1. Riktigt fint! Jag blir så avundsjuk på din tidsvändare :O Jag avskyr de där perioderna när en kokar av kreativitet, men att det nästan ändå inte blir något gjort. Har haft det så hela veckan och när jag tvingade mig själv idag blev det bara pannkaka av det hela.

    1. Tack! :D Haha, jaa, den är väldigt fin! Jag köpte den när jag var på Studio Tour i London :) Ja, det är värdelöst; känns som att det bara går till spillo, på nåt sätt … Nä men fy! :( Hoppas att det blir bättre nästa gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.