Släppfest Ty riket är ditt

På Valborg var jag på releasefest för Therése Granwalds Ty riket är ditt, och alltså, jag hade en så himla trevlig och rolig kväll!


Therése är en av våra lärare på Författarskolan, och det ska bli så himla roligt att få läsa hennes bok, här har ni baksidestexten:

Vad händer om man bestämmer sig för att ge upp sig själv fullständigt för någon annan, och hur hänger det ihop med kärlek? Vilken är den totala hängivelsen? Vad sker när man lovar att stanna oavsett vad? Vem är man när man gett upp sitt eget rike?

Anna lämnar livet och vännerna i stan för en sommar i huset invid älven, långt ute på landet tillsammans med sin pojkvän. Långsamt driver dagarna förbi, de är utelämnade åt varandra, åt tystnaden och det ständigt växande trycket mellan dem. Han vet att hon ska lämna honom. Hon har lovat att aldrig gå, att han är den enda hon kan älska.

Eva är bara 17 år gammal när hon förälskar sig i mannen hon möter i Hoffmanns fotoateljé. Och även om han aldrig vill vara bara hennes följer hon honom upp bland bergstopparna och ner i bunkerns mörker. För hon vet att inget smickrar så mycket som viljan att dö för någon.

Sara befinner sig i ett låst rum. Men rummet är en fristad, en frihet jämfört med livet utanför, livet innan, i församlingen där hon förlorat det egna jaget, i en relation som drivit henne till att skjuta en annan människa.

I en fiktion, skrämmande nära verkligheten, berättar Therése Granwald genom dessa tre kvinnoöden om makt, rollspel och den ibland förödande romantiken.

Iiiihhhh, ser mycket fram emot att läsa den! Den finns att köpa antingen på förlagets hemsida, Lo Söllgård förlag, Bokus eller Adlibris.

Och så himla snyggt omslag! 

Tack och hej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.