”One, two, three, four!”

Idag har varit en bra dag! Den började med en stärkande frukost som bestod av bagels (mmmmmm, bagels…) och sedan ringde jag till vårt boende, för vi ville ju ha extra nycklar och en extra säng. Vilket skulle gå och ordna! Efter att ha fått vår extranyckel drog vi ut till Camden Town för att käka lunch med Ebba! :D Även det var mycket trevligt och vi blev bjudna på Halloween-fest på lördag! Ska bli kul att få klä ut sig!
Efter den stärkande (vegetariska!) lunchen bestämde jag och Emmy oss för att dra
ut till Primark i Hammersmith. Sagt och gjort, vi åkte dit och helst ville vi nog köpa hela butiken,
men vi nöjde oss med två muggar och varsitt par inneskor… Sedan kutade vi runt i King’s Mall och kollade telefoner, men alla var operatörslåsta, så det sket sig. Men jag hittade en fancy telefon som jag nog vill köpa (för jag ska ändå köpa en telefon när jag kommer hem, så jag tänkte jag kan ju köpa en här om det finns till bra pris); får kolla lite.

(Huset vi bor i!)

Nu är vi i alla fall hemma igen i vårt fantastiska boende, där de inte har varit och bytt ut våra sängar :@ Vi ska ringa imorgon och klaga (eller se om maintenance dyker upp på morgonen)! Emmy sitter och ringer på nån lägenhet hon har hittat som verkar bra; vi får se vad som händer!

(Våra inneskor! En kille på boendet
kommenterade dem och sa att de var fina!)

Imorgon bär det av till British Museum!

Dagens citat: ”Jag ser att du har svärd och det har jag också; det är manligt och tufft!

2 thoughts on “”One, two, three, four!”

  1. JAG VET VILKET HUS DET DÄR ÄR. Jag och Trams satt och väntade där en timme när vi kom. Yeah.

    Låter som att ni har det fett nice i alla fall! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.