”My lord… I brought tacos.”

Hallå, hallå! Den här veckan har varit full av att plugga och göra ingenting (förmodligen mer göra ingenting än plugga, är jag rädd). Har tenta i bokhistoria på tisdag, men jag tror faktiskt att jag kan det mesta. I alla fall det väsentliga. Vi har haft så mycket att läsa, så det är lite svårt att veta vad man ska fokusera på. Borde förmodligen veta när Gutenberg gav ut sin Bibel, kanske…
I alla fall! Skulle egentligen gått och sett Thor i torsdags, men eftersom den bara går i 3D i Malmö ville min bror inte se den -_- Sjukt bittert, eftersom säkra källor har sagt mig att Chris Hemsworth är mycket snygg i filmen. Men mest vill jag ju se den (och Captain America, även om jag tycker Captain America är typ en av de fjantigaste superhjältarna) för att den leder in till Avengers! :D Och vem vill inte se alla superhjältar i en och samma film, regisserad av Joss Whedon?
Annars, så funderar jag på att köpa Ipad (förra månaden var det PS3 och nu är det Ipad…). Jag har känt mig lite småsugen sedan vi fick titta på en i skolan (för det är uppenbarligen sjukt bra att ha en om man jobbar på förlag – all text på Ipaden istället för på papper!) och när de sen hade en i Supernatural så kände jag att jag verkligen ville ha en X)
Men det känns lite värdelöst att köpa en nu, för jag läser ju aldrig e-böcker. Men i framtiden, kanske!
Som en sista kommentar så kan jag säga att ända sedan min dator uppdaterade mitt Internet Explorer från version 8 till 9 så suger det att blogga, för det verkar inte riktigt som att Blogger och IE9 är riktigt kompatibla med varandra -_- Det hade ju varit bra att veta INNAN jag installerade det. Aja, får väl installera Google Chrome på den här datorn så småningom också…

Tack och hej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.