”Jag har låtit dig förstöra mig, jag har stampat i din takt…”

Första veckan i Stockholm: avklarad. Har jobbat hårt på praktiken och jag vill egentligen inte säga för mycket om det, men det jag kan säga att det är jätteroligt! Det är spännande att få se hur det verkligen går till på ett förlag; hur en bok blir till och allt jobb som finns runt omkring. Vill absolut jobba med böcker i framtiden!


Annars då? Jo, jag och Ellen har kollat vääääldigt mycket på film. Oscarsgalan infaller ju om mindre än en månad, så vi har lagt upp ett hektiskt schema över alla filmer som är nominerade, och som vi ska hinna se innan dess! I onsdags var vi och såg Shame (som av någon outgrundlig anledning inte fick några nomineringar – Michael Fassbender was ROBBED!). Ja, det är kanske inte den sortens film man går och ser när man känner för en mysig, avkopplande film mitt i veckan, man får nog vara lite mentalt förberedd på vad det är man ska se. Men Fassbender var fan helt otrolig i den filmen; har aldrig sett någon spela en trasig människa så övertygande (Shame handlar alltså om Brandon, som är sexmissbrukare). 
På tisdag ska jag gå och se Tinker, Tailor,Soldier, Spy med Zackrid! :D Ser mycket fram emot det också!


Idag ska vi också färga håret, planera veckans matlagningsschema och åka och handla. Yaaaaaay…


Tack och hej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.