Författarskolan

Jag har vetat om det här ett tag, men inte velat säga något (vilket jag visserligen redan gjort, till i stort sett alla jag känner) förrän det ”officiella” beskedet från antagningen kom. Men nu har det ju kommit, så nu kan jag ”avslöja” att jag blivit antagen till Författarskolan i Lund! :D När jag fick beskedet för några veckor sedan så visste glädjen inga gränser (bara fråga Emmy, hon var med när jag nästan började gråta av lycka…). Tanken på att jag faktiskt kommit in, att någon har suttit och bedömt det jag skickade in som skrivprov och tyckt att det faktiskt var bra, är helt sjuk… Men, ja, jag är otroligt glad över att jag faktiskt kom in :D

In other news, om ni inte har något bättre för er, så kan ni gå in och läsa Ellens inlägg om hur Aftonbladet ger sig ut på stan i fatsuit.

Eller så kan ni lyssna på dagens Sommarprat i P1 klockan 13, för då är det nämligen Jenny Jägerfeld som har ordet! Om ni inte kan höra det då, så kan ni alltid lyssna i efterhand på P1s hemsida ;)

Tack och hej!

6 thoughts on “Författarskolan

  1. Riktigt jäkla roligt, ju! :) stort grattis! Du får gärna berätta mer om Författarskolan, hur är upplägget? Jobbar man på ett individuellt projekt med siktet på utgivning, eller är det olika skrivuppgifter?

  2. Tack så mycket, Christin! :) Utbildningen är på två år, och under den tiden ska man skriva en bok, med en personlig handledare! Jag är inte riktigt säker på resten, för den består av olika kurser, men den här terminen ska vi hålla på med att skriva lite olika genrer; skönlitterärt och lyrik osv :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.