Förändringar

Det sker en hel del förändringar här på bloggen. Ny design, ny banner (som är gjord av min fantastiskt duktige bror, Niclas; följ länken och kolla in honom!). Men det är inte bara här, utan  det sker en del förändringar i resten av livet också. 

Efter tre år i Malmö flyttar jag nu härifrån, och det slår mig hela tiden att jag inte kommer bo här längre. Att jag inte kommer cykla genom Slottsparken, för att ta mig till biblioteket och återlämna alla böckerna i väskan. Att jag inte kommer kunna sitta på uteserveringen på Möllan och njuta av solen och människorna. Att jag inte kommer kunna ställa mig på balkongen och se upp mot Turning Torso; hur solnedgången färgar tornet rosa, gör det mer mänskligt, till något annat än kall metall. Att Malmö inte längre kommer vara hemma.

Och det är konstigt, det där med ”hemma”. Jag har flyttat tre gånger i mitt liv: Första gången jag flyttade hemifrån bar det av till London. Sedan till Malmö, och nu kommer färden gå till Stockholm (det känns som att jag har en förkärlek för storstäder?).

Kanske kommer man till slut ha en massa olika platser som man räknar som hemma? Nåja, vi får se hur lång tid det tar innan Stockholm känns som ”hemma”.

Tack och hej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.