Bokbloggsjerka 7 – 10 november

Den här fredagen frågar AnnikaDet börjar lacka mot jul. Hur ser din önskelista ut just nu?

Jag har en jättelång önskelista på CDON, där jag brukar lägga in böcker som jag tycker verkar intressanta/bra (för närvarande innehåller den 29 böcker), men de jag önskar mig allra mest (take notes kära storebröder/mamma/pappa ifall ni läser det här):


Kanske är det allt du behöver veta – E. Lockhart


The Iron Trial – Holly Black & Cassandra Clare


Ready Player One – Ernest Cline


The Last Wild – Piers Torday

Och om Tomten skulle känna sig extra givmild den här julen skulle den här Harry Potter-samlingsboxen med nya omslag sitta fint …

Ja, det här är i alla fall det jag önskar mig mest i bokväg!

Tack och hej!

32 thoughts on “Bokbloggsjerka 7 – 10 november

  1. Håller med, Kanske är det allt du behöver veta är väldigt bra. De andra har jag inte hunnit läsa än, kommer nog beta av några på listan så småningom i alla fall. Trevlig helg!

  2. Läste på en annan blogg (minns inte vilken) om att hon ville ha en Harry Potter-box, men den var "översatt" till amerikanska! Ser inte om den du vill ha är det på cdon, står engelska, men man blir lite väl oroad över att man kanske skulle få hem en översatt version när man inte vill ha det….

  3. Ja, den amerikanska utgåvan är översatt till amerikansk engelska, men just den här boxen är faktiskt från Bookdepository, och är utgiven av det brittiska förlaget, så det ska vara den brittiska versionen! :) Men annars kan man alltid kolla vilket förlag som har gett ut böckerna, Scholastic ger ut den amerikanska versionen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.