Bokbloggsjerka 28 – 31 mars

Var länge sen jag var med i jerkan nu, men idag kör vi!

Annika undrar om vi skulle kunna tänka oss att tatuera in ett citat från litteraturens värld, och frågan lyder: Är det här något som du skulle kunna tänka dig att göra? Vad skulle det i så fall bli, och inte minst, var på kroppen skulle du placera konstverket?

Jag har faktiskt redan en tatuering, där jag har ett ”blink-and-you’ll-miss-it” homage till tv-spelet Kingdom Hearts. 

Tadaaaa!

Men jag skulle absolut vilja ha en tatuering med ett citat från litteraturen. Faktum är att jag länge planerat att tatuera in frasen ”Invictus” från William Ernest Henleys dikt ”Invictus”. Jag vet inte riktigt var jag skulle placera den, men troligtvis på sidan av överkroppen. Allra helst skulle jag vilja ha den på handleden, men då skulle min mamma mörda mig.

Jag tänkte i flera månader innan jag gjorde min första tatuering, funderade på ifall jag skulle vilja ha den när jag var 60+ och kände till sist att ”Jo, den här kan jag stå för resten av mitt liv” och jag har planerat ”Invictus” länge, så jag tror inte att jag skulle ångra mig.

Tack och hej!

18 thoughts on “Bokbloggsjerka 28 – 31 mars

  1. Inställningen till tatuering har ändrats på senare år. Också jag har ändrat mig och tycker numera att det är helt okey med fina tatueringar.

  2. Din tatuering är snygg! Jag har fem tatueringar gjorda och flera i tanke som jag vill göra. Men ingen text, tänk om tatueraren skulle stava fel…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.