Bokbloggsjerka 24-27 augusti

I veckans jerka frågar AnnikaVilka böcker önskar du att du ännu inte hade läst?

Jag skulle väldigt gärna vilja svara något annat, men det första som dyker upp i huvudet är givetvis Harry Potter. Jag älskar Harry Potter-böckerna, och inte bara för att jag tycker det är fantastiska böcker, utan för att tack vare dem har jag träffat en mängd människor som jag inte skulle lärt känna annars (som till exempel Ellen, som är en av mina bästa vänner). 

Men om jag bara kunde få återuppleva den där känslan när man läste böckerna för första gången! Första gången man upptäckte att det kunde finnas en hel, magisk, värld alldeles bredvid vår egen; att vänta på antagningsbrevet till Hogwarts, att få komma till Hogwarts för första gången och sätta sig i Stora Salen… det skulle, kort sagt, vara helt magiskt.

Tack och hej.

9 thoughts on “Bokbloggsjerka 24-27 augusti

  1. Jag läste första Harry Potter-boken när jag var en bra bit över 30, men det är känsla jag nog aldrig glömmer. Hade gärna upplevt den igen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.