Bokbloggsjerka 13-16 juni

Då var det fredag igen (fredagen den 13:e, till och med!) och denna vecka frågar Annika oss: ”Vad ska du läsa i sommar?”

Först och främst ska jag försöka läsa ut alla böcker som jag lånat hem från biblioteket.


Aristotle and Dante discover the secrets of the universe av Benjamin Alire Sáenz, som jag redan börjat läsa och den verkar amazing. Awaken av Meg Cabot, som är den avslutande delen i Abandon-serien.

Konsten att ha sjukt låga förväntningar – Åsa Asptjärn har jag hört mycket bra om, så den fick också följa med mig hem. Tillsammans med Dark Hills Divine av Patrick Carman. Egentligen vet jag inte så mycket om den här boken, men jag har sett den på lite olika bokbloggar, så förhoppningsvis är den läsvärd!

The Assassin’s Curse av Cassandra Rose Clarke handlar om Ananna, som blir bortgift till en annan piratklan, men flyr och då sänder de en ASSASSIN efter henne och, eh, ja. Den kan nog vara all kinds of awesome, men kanske också lite fånig. Vi får se!

Till sist, Drömgångare av Samantha Shannon, som jag har sett och hört om överallt. Får se om boken faktiskt lever upp till hypen!

Jag har egentligen inga specifika böcker som jag bestämt att jag ska läsa i sommar, men nu kollade jag snabbt igenom min bokhylla och kom fram till att Saving Francesca av Melina Marchetta stått där tillräckligt länge, så den ska jag också försöka ta mig igenom!

Tack och hej!

26 thoughts on “Bokbloggsjerka 13-16 juni

  1. Konsten att ha sjukt låga förväntningar väntar på mig hemma i en hög också. Jag är nyfiken på författarskolan. Är det den i Lund?

  2. Hoppas den är bra! Ja, det stämmer bra :) Jag har precis tagit examen därifrån, och jag kan verkligen rekommendera den! Mitt skrivande har utvecklats enormt sedan jag började där, och det är tack vare utbildningen :)

  3. Det är sällan jag lånar skönlitterära böcker på biblioteket numera, eftersom jag sällan hinner läsa ut dem innan lånetiden gått ut.

  4. Jag har en hel hög med att läsa böcker här hemma, både nya och hyllvärmare, så jag väljer allt efter vad jag känner för, inga direkta planer för sommarens läsning. Den där om sjukt låga förväntningar lät intressant, den får jag kolla upp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.