Back in school.

Jaha, nu har skolan börjat igen. Ärligt talat så längtade jag lite efter att den skulle göra det; för så roligt är det inte att sitta och göra ingenting i tre månader och inte få några pengar. Men nu har jag ångest. Mest över att läraren som vi skulle ha haft i vår första delkurs har blivit sjuk, vilket innebär att vi kommer få plugga vääääldigt mycket hemma. Och ända sedan jag flyttade hemifrån (eller, slutade gymnasiet, snarare) så har min förmåga till att ta eget ansvar vad det gäller pluggande blivit förvånansvärt liten. Förhoppningsvis kommer det gå bra ändå.


Och jag har gått runt lite och tänkt på vad jag ska skriva om The Ark och lite panikslaget kommit fram till att jag inte vet. Konserten var extremt bra, såklart, men det var ju även lite vemodigt. För mig har The Ark alltid varit ett band som vågat säga vad de tycker och jag tror att det behövs. Dock kommer ju deras musik för alltid leva kvar :)


(Vilken fånig och klichéartad avslutning, men deal with it. Här får ni en bild också.)
Tack och hej!

One thought on “Back in school.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.