Busy, busy, busy…

Har inte haft tid att blogga, då jag i söndags förra veckan kom på att ”Hmm, man kanske skulle ta och läsa om alla Harry Potter-böcker innan den sista filmen kommer ut?” så det är vad jag har gjort den senaste veckan. Läst Harry Potter. Har nu de två sista böckerna kvar, så jag tycker att det gått rätt bra.


Men, ja, förvänta er en hel del Harry Potter här framöver.

Tack och hej

4 thoughts on “Busy, busy, busy…

  1. Jag är imponerad. Jag började för fan i juni och du är redan ikapp. XP

    …fast jag ska inte läsa sjunde boken. Jag tror att jag kommer gilla filmen sämre om jag gör det. Så jag tar den efteråt.

  2. XD

    Men Ellen!!! Och du kallade mig fuskare för att jag först inte tänkte läsa femte och sjätte boken! Fast det kanske är smart att inte läsa sjunde… Om jag bara läser halva sjunde så hinner jag ju lätt, och jag kan spara sista halvan till efter jag sett filmen :D

  3. HAHAH, men det är ju SKILLNAD. Att inte läsa sjunde boken var ju ett medvetet val för att njuta av filmen så mycket som möjligt – DU valde bort böckerna av lathet. XD

    Ja, men gör så! Då kommer du ju spara in på massvis med gråtande också. XP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.