Bokbloggsjerka 3-6 oktober

I’m on a roll när det gäller att skriva blogginlägg, så jag passar på att besvara jerkan idag också! Den här gången frågar AnnikaPlanerar du vad du ska läsa och när och hur går du i så fall till väga?

Alltså, både ja och nej. Som allt annat i mitt liv försöker jag planera grejer, men sedan lever jag väldigt mycket dag för dag/vecka för vecka istället. Ibland har jag planer på att jag ska läsa ”Alla böcker som ligger bredvid sängen”, eller som nu, ”Alla böcker jag köpte på mässan”. Jag är dock väldigt mycket personen som ”Ohhhh, den boken vill jag läsa … men vänta lite, jag har ju den boken också! Och den! Och …”

Ja, ni fattar. 

Oftast börjar jag planera vad jag ska läsa härnäst redan innan jag läst ut en bok, men sedan blir det oftast inte så som jag tänkt mig.

Just nu har jag i alla fall planer på att läsa de flesta böckerna jag köpte på Bokmässan (beroende på hur många jag orkar ta med mig tillbaka till Stockholm på söndag), annars hade jag nog tänkt sno The Scorch Trials från Ell, som jag misstänker trillade ner i hennes brevlåda tidigare idag …

24 thoughts on “Bokbloggsjerka 3-6 oktober

  1. Det är otroligt svårt att planera, för när det äntligen är dags att läsa en bok, kan man ofta vara sugen på något helt annat.

  2. Jag är relativt välplanerad i mitt läsande och helt lössläppt i mitt bokköpande, vilket innebär att jag har nästen 200 olästa böcker här hemma… Då kan det behövas lite planering tänker jag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.