Bokbloggsjerka 19-22 oktober

I veckans jerka kommer Annika med den kluriga, men intressanta, frågan:
Finns det någon bok/författare/karaktär som har inspirerat dig så pass mycket att du har bytt yrke, skaffat dig en ny hobby eller tagit ett kliv ut i det okända på annat sätt?”

För några dagar sedan såg jag den här på tumblr, och den sammanfattar ganska bra hur Harry Potter-böckerna har påverkat mitt liv. Hade jag aldrig läst de böckerna hade jag förmodligen aldrig blivit så intresserad av fantasy, jag hade aldrig lärt känna Ellen och om jag aldrig hade lärt känna Ellen hade jag kanske aldrig kunnat ha min praktik hos Gilla Böcker och om jag aldrig hade haft min praktik hos Gilla, hur tråkigt hade inte det varit?

Nej, men, ni ser, allt hänger ihop. Och det är tack vare J.K. Rowling och hennes böcker. De har format inte bara mitt liv, utan vem jag är som person.

Tack och hej.

6 thoughts on “Bokbloggsjerka 19-22 oktober

  1. Så där blir det alltid när man tittar tillbaka och undrar hur man hamnade där man är. Det är riktigt intressant att spåra bakåt och se att en totalt ointressant händelse har betydelse 10 år längre fram :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.