Bokbloggsjerka 19-22 december

Ett lite sent svar på veckans jerka, där frågan är: Snart är det jul och lite välbehövlig vila. Hur ser julen ut? Vad ska ni läsa?

Jag hade behövt gå igenom mina bokhyllor här hos mina föräldrar och göra upp någon form av plan, känner jag … Men de böcker som jag planerat att läsa är Divergent, Insurgent och Allegiant av Veronica Roth. Jag har läst den första boken en gång innan, men kände att om jag nu ska satsa på att läsa allihopa kan en uppfriskning av minnet vara bra.

Dessutom hade jag tänkt försöka hinna igenom Kanske är det allt du behöver veta av E. Lockhart, som länge legat på min ”Att läsa”-lista.

Tack och hej!

6 thoughts on “Bokbloggsjerka 19-22 december

  1. Jag skulle behöva flytta innehållet i de bokhyllor jag har i mitt föräldrahem till hyllorna i mitt eget hem. Det kommer att vara som att hitta en skatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.