Bokbloggsjerka 14-17 september

Den här gången frågar AnnikaVad är det som lockar dig att läsa den genre/de genrer som du föredrar?

Jag älskar fantasy och ungdomsböcker, gärna kombinerat. Ungdomsböcker för att jag fortfarande relaterar och känner igen mig mest i de böckerna. Och fantasy för att jag älskar att kunna drömma mig bort till en annan värld. Det bästa med fantasy som utspelar sig i ”den riktiga världen”, tycker jag, är att det ger boken ytterligare en dimension; det skulle kunna hända mig imorgon (vilket inte vore helt fel :D).

Oj, kort svar, men, ja, det är det som lockar mig!

Tack och hej.

10 thoughts on “Bokbloggsjerka 14-17 september

  1. Allra helst läser jag ungdomsböcker utan fantastiska inslag, men jag har nyss gjort en utflykt till Engelsfors och fått den kombination du pratar om. Kärlekstrassel och familjetjafs så att jag känner mig hemma och magi så att jag känner mig modig som testar något annorlunda. :)

  2. Det skulle vara ganska fantastiskt om det kom en uggla flygande med ett brev från Hogwarts och brevet sade att jag av misstag inte hade fått mitt Hogwartsbrev, men att gärna får komma och studera för att kunna ta mina OWL och NEWT examinationer ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.